Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Accions de promoció

tornar Imprimir

Foto accions de promoció

On és i com contactar-hi?

Consell d'Eivissa
Departament de Política Esportiva i Lleure
av. d'Espanya, 49- 2ª planta
07800 Eivissa
tel. 971 195451/48 · fax 971 391959

Horari

de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.


Què és?

El Servei de Promoció Esportiva comprèn els següents programes:

  • Programa de construcció d'instal·lacions esportives: es realitza des de dos vessants, l'un mitjançant l'execució directa d'obres per part del Consell d'Eivissa l'altre mitjançant els convenis amb els ajuntaments i així ells mateixos són els que realitzen les obres objecte dels convenis amb l'ajuda econòmica de la institució insular.
  • Programa de subvencions per a entitats sense ànim de lucre. Els conceptes que reben l'ajuda económica són:

- Organització d'esdeveniments esportius  d'àmbit  nacional
- Participació en lligues de nivell nacional
- Desplaçaments a competicions d'Espanya

  • Programa de beques per a esportistes i tècnics: va adreçat a esportistes que estiguin dins dels 3 millors d'Espanya o els 15 millors d'Europa i del món, esportistes que estiguin fora de les illes Pitiüses participant en programes d'alt rendiment de nivell balear o nacional i tècnics que vulguin millorar la seua formació i qualificació tècniques.
  • Programa d'esdeveniments esportius: comprèn l'organització directa d'esdeveniments esportius com per exemple el Míting d'Atletisme Toni Boned, o activitat esportives com el curs d'esquí alpí. Aquest Departament al llarg dels anys ha participat directament en l'organització de grans esdeveniments com per exemple el Campionat del Món de Triatló de Llarga Distància, els campionats d'Espanya de cros, karate, judo, natació, etc.
  • Programa de seguiment tècnic: aquest Departament d'Esports en coordinació amb les delegacions federatives ha creat un programa de seguiment tècnic esportiu amb el fi de la millora tècnica dels esportistes destacats de cada esport participant. Els esports que s'inclouen dins d'aquest programa són: judo, karate, natació, tennis de taula, bàdminton, piragüisme, lluita olímpica, atletisme y tir amb arc.
  •  Programa d'ajuda administrativa: comprèn l'assessorament i el suport necessari per a totes les gestions administratives relacionades amb l'esport, com per exemple la constitució de clubs esportius.

Festa de l'esport 2012 from Consell d'Eivissa on Vimeo.

Festa de l'esport 2013 from Consell d'Eivissa on Vimeo.


 

et pot interessar...

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es