Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Campanya Pensa en gran, compra en petit

tornar Imprimir

141128 Campanya Pensa en gran, compra en petit

El Departament de Comerç del Consell d'Eivissa posa en marxa la Campanya "Pensa en gran, compra en petit", que té per objectiu fomentar el consum en el petit comerç a la illa d'Eivissa.

La campanya es centra en la importància dels "petits" gestos a l'hora de fer les compres diàries i els beneficis que presenta aquest fet, que poden ser molt "grans". D'aquest manera, entre els missatges de la campanya destaquen aspectes com el tracte personal i pròxim del petit comerç, la creació de treball per als residents, la dinamització de l'economia local, L'alta qualitat dels productes i la sostenibilitat i ajuda al medi ambient.

No obstant això, també es destaquen aspectes més socials com la proximitat de les persones que conformen el petit comerç (vesins, amics, familiars ...) i el fet de donar vida als carrers, entre altres.

A més de la presència de la campana als mitjans de comunicació (televisió, ràdio, premsa i xarxes xocials), també es va elaborar material gràfic que inclou aquestos missatges, com adhesius i borses de tela per a repartir als diferents comerços de la illa d'Eivissa.

PENSA EN GRAN, COMPRA EN PETIT from Consell d'Eivissa on Vimeo.


 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es