Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa s'adhereix al projecte de la Fundació Mapfre per la integració laboral de les persones amb discapacitats

tornar Imprimir

100316 Fundació Mapfre

La consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les Entitats, Lydia Jurado, ha signat avui l'adhesió del Consell d'Eivissa al programa 'Juntos Somos Capaces - Junts Ho Podem Fer' de la Fundació Mapfre. Aquest programa té com objectiu facilitar la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o amb algun trastorn de salut mental.

Mitjançant aquest programa, es facilitarà el contacte entre empresaris i persones sense feina amb discapacitat, de manera que uns puguin trobar a treballadors que encaixin amb el perfil laboral que cerquen i, alhora, facilitar la inclusió laboral d'aquest col·lectiu.

"Avui hem realitzat un avenç molt important", ha valorat la consellera Lydia Jurado, qui ha explicat que fins ara el Consell ja realitzava aquesta feina d'intermediària entre el món de l'empresa i les persones amb discapacitat, però que ara comptarà amb el suport de la ferramenta que ofereix la Fundació Mapfre: "A Eivissa ja s'han produït casos d'èxit en la integració laboral de les persones amb trastorns mentals, i tenim empreses modèliques en aquest sentit. I estem segurs que aquestes bones pràctiques augmentaran exponencialment", ha dit Jurado.

El programa també ha estat signat per les associacions empresarials PIMEEF i FEHIF, així com per les associacions APFEM, ASPANADIF, APNADIF i Asperger Eivissa i Formentera. Durant l'explicació del programa a les entitats, també s'ha reconegut a les empreses Lavandería Netto, Hipercentro i Palladium per les seues bones pràctiques en la contractació de persones amb discapacitat. Durant la presentació d'aquest projecte ha intervingut també la vicepresidenta del Consell, Viviana de Sans, qui ha afirmat que "les bones pràctiques i la responsabilitat social corporativa demostren que és possible fer bé les coses en el món empresarial, i són aspectes cada vegada més valorats tant per l'administració pública com per la ciutadania".

Tall de veu Lydia Jurado

Fotos de l'acte

Eivissa, 10 de març del 2016

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es