Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El proper 1 d'octubre Sant Antoni acollirÓ una nova ediciˇ de la Milla Urbana Isla de Ibiza

tornar Imprimir

200916 Milla Urbana Isla de Ibiza

El proper dissabte 1 d'octubre es celebrarÓ a Sant Antoni de Portmany la XXXII ediciˇ de la Milla Urbana Isla de Ibiza, organitzada pel Club Jasa i amb la colĚlaboraciˇ del Consell Insular d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Antoni. La cursa inclou fins a 11 categories diferents -de mini baby a veterans- en la que es disputaran fins a vuit curses amb diferentes llargÓries, i que tÚ com a curses principals una milla completa (1.609 metres) i una de 5 kilˇmetres. Totes les curses es desenvoluparan en un circuit urbÓ a l'interior de Sant Antoni, pla i tancat al trÓfic rodat.

La sortida tindrÓ lloc davant l'Ajuntament de Sant Antoni a les 16 hores, i a les 15 hores ja es repartiran els dorsals entre els participants. Es disputaran curses de Mini Baby -de 25 metres-, Baby -50 metres-, Iniciaciˇ -300 metres-, BenjamÝ -500 metres-, AlevÝ -700 metres-, Infantil -900 metres-, mentre que de Cadet a VeterÓ correran plegats en les dues curses oficials.

Les inscripcions estan obertes fins a la mitjanit del dijous 29 de setembre. Les inscripcions individuals es poden realitzar a la web www.elitechip.net, mentre que colegis, clubs o grups poden fer la seua inscripciˇ al correu millaurbanaisladeibiza@hotmail.com . El preu de les inscripccions Ús gratis fins als cadets i de 5 euros els adults.

Durant la roda de premsa de presentaciˇ, el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gˇmez, ha destacat que es tracta d'una "competiciˇ veterana que s'ha convertit en un clÓssic de l'illa, i que crea sempre un ambient molt especial, molt familiar i autŔntic, en el poble i entre els seus participants".

 

Descargar archivo

200916 Milla Urbana Isla de Ibiza PDF
Tipus d'arxiu: PDF | GrandÓria: 2.082kb

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es