Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa presenta una nova edició de l'Associactíva't per oferir formació a associacions i entitats

tornar Imprimir

060318 Associactivat

Aquest matí s'ha presentat la segona edició de l'Associactíva't, una iniciativa de la direcció insular de Transparència, Participació i Bon Govern del Consell d'Eivissa que té com objectiu oferir formació especialitzada per a associacions i entitats. Enguany, l'Associactíva't es desenvoluparà entre el dilluns 12 i el dimecres 14 de març, i les xerrades s'impartiran entre les 18.30 i les 20 hores.

"Després de la bona acollida que l'any passat va tenir aquesta iniciativa, vam preguntar a les associacions sobre els temes sobre el que els interessaria rebre formació" ha explicat la directora insular de Transparència, Participació i Bon Govern , Gloria Santiago, qui ha senyalat que "el que es pretén és oferir informació útil per a que les associacions tinguin ferramentes per fer un salt a millor".

Així, la jornada del dilluns 12 de març estarà dedicada a 'Iniciació a l'administració electrònica. Drets de les persones i serveis del Consell Insular d'Eivissa' i serà impartida per Víctor Almonacid, secretari general del Consell d'Eivissa; la jornada de dimarts 13 serà sobre 'Comunicació i xarxes socials. Introducció a les xarxes socials. Tips de community management' a càrrec de la periodista Carlota Centelles; i dimecres 14 es tractarà sobre 'Habilitats per a la gestió de grups. Animació i gestió de grups', a càrrec de la psicòloga Beatriz Andrade.

Totes les xerrades s'impartiran a la sala 3 de la planta baixa de la seu del Consell Insular d'Eivissa -avinguda Espanya, 49, Eivissa- i començaran a les 18.30 hores. L'entrada és lliure i gratuïta fins a completar aforament.

Us adjuntem també el cartell de l'esdeveniment.

 

Descargar archivo

060318 Associactivat Poster
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es