Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Les obres de millora de l'espai esportiu de tir amb arc des Cubells s'han estrenat amb un stage d'arquers internacionals

tornar Imprimir

090119 Arc es Cubells

Aquest matí s'han presentat les obres de millora de l'esplanada exterior de les instal·lacions esportives de tir amb arc des Cubells.
A la presentació hi han assistit Vicent Torres, president del Consell d'Eivissa, Josep Marí, alcalde de Sant Josep, el director insular de Turisme Vicent Torres 'Benet', Ana Ribas, regidora d'Esports de Sant Josep, Magali Foulon, presidenta del Club de Tir Es Cubells i Carlos Morillo.
Aquestes obres, que han tengut un cost de 140.649,43 euros, han estat subvencionades íntegrament pel Consell Insular en el marc d'una línia de subvencions i col·laboració amb les entitats locals per a la millora d'infraestructures esportives que afavoreixin la desestacionalització turística. 

Precisament aquests dies seleccions de tir amb arc de diferents països com França, Itàlia i Dinamarca i arquers de la selecció espanyola provinents del CAR de Madrid i la Blume de Barcelona estan podent gaudir dels entrenaments en el nou camp exterior.

Les obres han consistit en el condicionament de l'esplanada, retirant la gespa artificial i anivellant el terreny, tot substituint l'antic sol per un paviment asfàltic de 5 cm d'espessor que garantirà una correcta escorrentia de les aigües pluvials sobre el que s'ha instal·lat un nou paviment sintètic. A més, s'ha renovat la gespa, que ja es trobava molt deteriorada, per una de nova de 12mm de gruix que garantirà unes condicions d'ús òptimes.
El president ha destacat que "un dels objectius del Consell Insular és la promoció turística de l'illa com a destinació esportiva, perquè aporta un turisme de qualitat i que ens visita fora dels mesos de temporada alta". Segons ha explicat Vicent Torres, el Consell d'Eivissa ha destinat durant aquest mandat un total de 3.750.000 euros a inversions de millora d'instal·lacions esportives dels cinc municipis de l'illa, com aquesta des Cubells.

Per la seva part l'Alcalde ha mostrat la seva absoluta satisfacció amb iniciatives d'aquest tipus que permeten als esportistes d'alt nivell fer d'Eivissa un lloc perfecte tant per pretemporades com per a la celebració de campionats. "És una gran oportunitat pels nostres esportistes poder competir i entrenar amb diferents seleccions internacionals. Aquesta col·laboració amb el Consell per a la millora d'aquest espai de tir a Es Cubells te una doble vessant, d'una banda promou l'esport i d'altre posa en valor el nostre municipi. Estam molt contents, el tir amb arc des Cubells es un referent a l'illa i un orgull per a mi com Alcalde del municipi poder dotar els nostres esportistes d'unes instal·lacions amb les millors condicions per a que els esportistes i el tir amb arc continuï creixent".

Tant Foulon com Morillo han destacat el bon ambient aquests dies entre els esportistes internacionals. "Estan molt contents pel clima envejable d'Eivissa però sobretot per la qualitat d'aquestes instal·lacions des Cubells. Aquesta millora també repercuteix en els nostres entrenaments diaris, és una garantia de qualitat que ens permet convidar altres equips, fomentant les competicions nacionals i internacionals donat que el camp exterior compleix amb la distància de 70 metres del punt de tir fins la diana, que és la que es fa servir per a les proves oficials".

Sant Josep de sa Talaia, 9 de gener de 2019

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (España) · Teléfono: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es