Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Jazz, clàssica i rock, als Dies Musicals d'aquesta setmana

tornar Imprimir

Façana Consell

Aquesta setmana hi ha tres nous concerts dins del Cicle Dies Musicals, la iniciativa del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut del Consell d'Eivissa per donar a conèixer els artistes locals i dinamitzar l'agenda cultural amb actuacions de música en viu.

Així, el 17 de maig, a partir de les 21 hores, el Teatre Espanya de Santa Eulària acollirà el concert de la saxofonista Muriel Grossmann acompanyada del seu quintet, i que realitzarà un concert de composicions pròpies inspirades en els espirituals del jazz.

El dissabte 18 de maig serà el torn de la música clàssica de la mà del Quartet de violoncels CelloIB, un quartet de músics amb estudis superiors de violoncel dels Conservatoris de Música d'Eivissa, Salamanca i Múrcia. El concert serà a la sala de plens de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, a les 20.30 hores, i interpretaran peces de Fauré, Pachelbel o Piazzola, i també temes de música pop (Coldplay, Michael Jackson).

Finalment, el diumenge 19 de maig el grup de heavy-metal Apotropaico actuarà al Centre de Cultura Can Jeroni (Sant Josep), en el que realitzaran un dels seus intensos recitals amb temes propis.

El preu de les entrades és de 2 euros anticipada fins a dotze hores abans i 3,50 euros a taquilla (oberta una hora abans de la funció fins deu minuts abans de començar). Més informació al telèfon 680 104 856 (de dilluns a divendres de 10 a 15 hores). Venda d'entrades en línia: https://vendaentrades.conselldeivissa.es

Organitza: Consell d'Eivissa

Durada: des del 17 de maig fins el 19 de maig de 2019.

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es