Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa executarà millores a la carretera de Santa Agnès per 1,7 milions d'euros

tornar Imprimir

Façana Consell

A més, avui dimecres 14, es signarà el replanteig de les obres de substitució dels sistemes de contenció de la carrera d'Es Cubells

El Servei d'Infraestructures Viàries del Consell Insular d'Eivissa adjudicarà en propers dies les obres que serviran per millorar el paviment i adequar l'equipament vial de la carretera EI-500, des del seu inici fins el quilòmetre 11,845. Aquesta via, concretament, és la que uneix les localitats de Sant Rafel i Santa Agnès. L'empresa adjudicatària ha estat Islasfalto per un import exacte d'1.668.469,00 euros. El preu de sortida d'aquesta licitació estava fixat en 1.808.387,74 euros i tenen un període màxim d'execució de 6 mesos. A més, en pocs dies es licitaran millores a l'asfaltat de la S/N-2, de Santa Agnès a Sant Mateu, amb un preu de sortida de licitació de 200.000 euros.

Substitució de sistemes de contenció a la carretera d'es Cubells

D'altra banda el mateix Servei signarà avui el replanteig de les obres de substitució i millora dels sistemes de contenció de vehicles de la carretera EI-703, és a dir, la substitució de les actuals tanques, que poden resultar tan perilloses per als motoristes en cas d'accidents per les seves vores tallants, per nous sistemes adaptats a les últimes recomanacions vigents. En particular es col·locaran noves barreres en els marges de la plataforma en què s'han identificat les zones on hi ha obstacles, desnivells i altres elements o situacions de potencial risc d'accident per sortida de via.

Aquestes obres van ser adjudicades el passat 18 de juliol a Givasa, S.A per un import de 74.389,78 €, rebaixant el pressupost base de licitació que estava fixat en 100.081,93 €. El termini d'execució serà d'1 mes des de avui mateix. Aquestes obres obligaran a tallar un carril en diferents punts i a regular el pas alternativament.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es