Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Adlib Moda Ibiza s'exposa entre avui i dissabte al saló de la moda MOMAD Madrid

tornar Imprimir

120919 Adlib

La consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial, Maria Fajarnés, ha participat en l'acte d'obertura d'aquest matí

Adlib Moda Ibiza es promociona entre avui i el dissabte 14 de setembre al saló de la moda de Madrid MOMAD, convertit en el gran aparador comercial per a la presentació de les noves col·leccions d'alguns dels dissenyadors que formen part de la marca. Per a això, Adlib Moda Ibiza comptarà amb un estand de 104 metres quadrats (estand 12C29, pavelló 12). A més, en el marc de MOMAD se celebrarà una desfilada demà, 13 de setembre, a les 12 hores al pavelló 14 on es combinaran les propostes Prêt-à-porter amb les línies més exclusives de cada firma i a la qual acudiran algunes personalitats de la moda espanyola.

Aquesta passarel·la servirà per veure les creacions de Tony Bonet, que mostrarà una línia Prêt-à-porter que exemplifica l'artesania d'Eivissa; Piluca Bayarri, qui presentarà la seva nova col·lecció que combina teles versàtils amb elegants cristalls de Swarovski; Evitaloquepuedas, que defensarà a Madrid el seu concepte glambeach; Elin Ritter, que debuta a MOMAD amb una línia de biquinis artesanals, que combinen vidres i brodats; Vintage Ibiza, que presentaran la seva proposta de teixits vaporosos adornats amb puntes i brodats i Virginia Vald, que tancarà la desfilada amb la seva última col·lecció feta a mà. A més la majoria de dissenyadors han seleccionat al calçat eivissenc per excel·lència de Espardenyes Torres per completar el seu look.

Obertura de MOMAD 2019

Aquest matí ha tingut lloc l'acte d'obertura d'aquest saló, en què ha participat la consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial, Maria Fajarnés, acompanyant la directora del saló Ana Larrañaga, entre d'altres autoritats. En aquest marc, Fajarnés ha destacat que "després que l'experiència a París va resultar tant positiva, des del Consell d'Eivissa creiem important treballar per seguir posicionant la marca Adlib Moda Ibiza com un referent de qualitat artesanal al mercat espanyol, per a això hem atorgat a cada dissenyador el seu propi espai, donant-los el protagonisme que han de tenir els creadors d'una marca tan especial com aquesta ".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es