Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa inicia una campanya de conscienciació mediambiental en temps de Nadal

tornar Imprimir

191219 Nadal <Reciclatge

El Departament de Gestió Ambiental del Consell Insular d'Eivissa ha començat una campanya de conscienciació mediambiental en temps de Nadal basada en la difusió en xarxes socials, a les meses informatives que recorren l'illa i en premsa de consells i idees per reduir el consum i, en conseqüència, els residus en època nadalenca.

És per això que des del Consell Insular es demana la difusió dels següents consells:

- Comprau només la quantitat justa de menjar i triau, sempre que pogueu, productes locals i frescos.

- Feu la decoració de Nadal amb productes reciclats, com llaunes, cartrons i espelmes.

- Reduïu els embolcalls i els envasos i recicleu, emprant papers de diari, teles, o papers que s'han fet servir en altres ocasions.

- Feu regals amb responsabilitat, prioritzeu les compres a petits comerços i botigues de proximitat, i, fins i tot, plantegeu la possibilitat de regalar experiències en comptes d'objectes, com entrades al cinema o al teatre, tallers, esports, etc.

A més, des del Consell d'Eivissa es recorda la necessitat de, a aquestes festes, seguir conscienciats amb les 3 'R': Reduir, Reutilitzar i Reciclar. Per això, durant aquestes setmanes continuen les meses informatives a on es fa entrega de bosses de tela a canvi de bosses de plàstic, així com bosses per separar residus, per conscienciar de la importància d'eliminar els objectes d'un sol ús.

Aquesta setmana la mesa informativa es troba al municipi de Sant Josep. Avui, a Can Bellotera i demà a l'Avinguda Sant Agustí de Cala de Bou. D'aquí dos setmanes, després de l'aturada per Nadal, la mesa itinerant es reprendrà amb dos dies a Sant Joan i dos dies a Sant Miquel.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es