Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Fes-te Voluntari/ària a Eivissa!

tornar Imprimir

301120 Fes-te voluntari

Amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, el departament de Participació del Consell d'Eivissa promou una campanya per animar a la ciutadania a que col·labori amb entitats socials de l'illa. A causa de la pandèmia, les peticions d'ajuda a les associacions han augmentat i per això necessiten més persones voluntàries.

Per a fomentar el voluntariat, el Consell ha realitzat un curtmetratge (que es pot veure al canal de YouTube del Consell https://www.youtube.com/watch?v=N7yRa955ySs i a les xarxes socials de la institució insular) on integrants de Càritas, Aemif, Creu Roja, Apneef, Apfem, Metges del Món i Voluntaris d'Eivissa expliquen per què són voluntaris/àries.

A més, el departament insular de Participació ha editat 100 cartells informatius per a distribuir-los entre les associacions que participen en aquesta iniciativa i  centres educatius.

Els interessats en el voluntariat poden consultar la pàgina web del Consell (www.conselldeivissa.es) per a convertir-se en voluntaris/àries i obtenir informació de les entitats adherides a aquesta campanya.

Les direccions de correu electrònic per a contactar amb aquestes associacions són les següents:

VOLUNTARIS D'EIVISSA: voluntariseivissa@hotmail.com

APFEM: karlamorachavez@gmail.com

MÉDICOS DEL MUNDO: ibiza@medicosdelmundo.org

CÁRITAS: voluntariado.cdibiza@caritas.es

AEMIF: tsocial@aemif.es

CRUZ ROJA: silcaro@cruzroja.es

APNEEF: comunicacion@apneef.org

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es