Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El conseller d'Esports Salva Losa valora "la bona predisposició" dels ajuntaments de l'illa en l'organització del Mundial de Triatló 2022 a Eivissa

tornar Imprimir

060819 triatlon 2022

Avui s'ha celebrat a la seu del Consell Insular d'Eivissa una reunió amb tots els ajuntaments de l'illa, la Federació Espanyola de Triatló i el club Ibiza Half Triatlón, amb l'objectiu de treballar en l'organització conjunta del Mundial de Triatló 2022.

El conseller d'Esports, Salvador Losa, ha destacat "la bona predisposició mostrada pels ajuntaments de l'illa, pels esportistes i clubs illencs que han escoltat la proposta de la Federació Espanyola de Triatló perquè Eivissa aculli la celebració del Mundial de Triatló l'any 2022". Per a Losa és important la unanimitat del missatge que s´ha donat a la reunió, on tots han manifestat "la importància i repercussió que pot tenir per a Eivissa un esdeveniment esportiu d'aquest nivell, amb tots els municipis implicats valorant els efectes positius que pot tenir per a la imatge de l'illa, el seu valor com a seu de proves esportives de nivell mundial i de desestacionalització de la temporada". "Ha de ser un projecte de tots, un projecte d'illa" ha explicat Losa.

Losa ha destacat l'impacte que pot tenir les previsions donades per la Federació, de reunir prop de 5.000 esportistes a l'illa durant deu dies. "Tenim molta feina per davant, hi haurà que treballar amb les dates perquè no coincideixi amb cap altra prova organitzada i hi haurà que veure quines són les aportacions de cadascuna de les administracions i treballar per la implicació d'altres administracions, com ara el Govern balear i el Govern central".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es