Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El nacional de triatló i Ibiza Trail Maratón acorden amb el Consell d'Eivissa no coincidir en el calendari

tornar Imprimir

081019 Renunio events esportius

Els equips organitzadors de l'Ibiza Trail Maratón i del Campionat d'Espanya de triatló, dos dels esdeveniments esportius de major prestigi i nombre de participants d'Eivissa, han arribat a un acord per no coincidir en el calendari a partir de 2020. Així ho han confirmat aquest dilluns els responsables d'IbizaSport i d'Ibiza Half Triathlon en una trobada que ha estat presidida pel conseller d'Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, Salvador Losa.

"El conseller Salvador Losa ha mostrat molt interès perquè els organitzadors ens posem d'acord i que puguem dur a terme els nostres projectes sense que suposin una competència per a uns altres que se celebren a Eivissa. Hem de remar tots en la mateixa direcció per posar en valor l'esport en un entorn inigualable com és el de l'illa d'Eivissa", han declarat els organitzadors.

La Pitiüsa nord serà l'escenari d'aquestes dues proves diumenge que ve, dia 27 d'octubre. D'una banda, l'Ibiza Trail Maratón i les seues tres distàncies de carrera de muntanya tornaran a Sant Antoni de Portmany amb més d'un miler de participants i serà una de les proves atlètiques amb major nombre de participants de les Pitiüses. Mentrestant, la corona nacional de triatló es posarà en joc el mateix dia a ses Figueretes. Un projecte que va retornar a Eivissa el triatló de primer nivell de la mà dels seus organitzadors i que ha estat el germen perquè l'illa hagi donat cabuda a l'Europeu Multiesport i hagi estat designada com a seu del Mundial de 2022.

D'altra banda, el conseller Salvador Losa s'ha mostrat "molt satisfet" que totes dues entitats hagin decidit no coincidir en el calendari: "Els esdeveniments esportius són un dels pilars que permeten dotar de major qualitat els extrems de la temporada turística. És important que no ens posem traves i molt menys quan es tracta de competicions tan importants com un nacional de triatló o un esdeveniment de tanta tradició com l'Ibiza Trail Maratón", ha asseverat Losa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es