Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa confirma que el Cicle de Dansa 2020 continuarà malgrat les restriccions però s'ofereix a tornar els diners als vesins afectats per la normativa

tornar Imprimir

180920 Cicles Dansa 2020

El Departament d'Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa ha anunciat avui que continua en marxa el Cicle de Dansa 2020 que la propera setmana té prevista la representació de dos espectacles a l'auditori de Cas Serres: Play i El Festín de los Cuerpos. De igual manera, i atenent a les recomanacions del Govern balear, tots aquells vesins que resideixin en les zones afectades per les noves restriccions, tant a Eivissa com a Sant Antoni de Portmany, podran demanar una devolució de les entrades o un canvi per un altra espectacle que esdevingui un cop passades les restriccions, que tenen una previsió de quinze dies.

El divendres a les 20:30 s'interpretarà Play, un espectacle per a nens i nenes a partir de 4 anys, on el teló no s'obre en començar, sinó que primer s'ha de construir l'escenari i omplir-lo de coixins, col·locar el ballarí i il·luminar-ho tot. Play és una festa sense respir que contagia alegria, anima el somriure i comparteix diversió.

El Festín de los Cuerpos (que s'interpretarà diumenge a les 20:30 hores) té lloc a la calor i la llum de Plató, "a on ens disposam a ballar la coreografia del nostre embull eròtic, que pareix estar fet d'anhel i d'infinites esperes. La imaginativa i quasi humorística exposició de l'ésser humà com un animal de naturalesa andrògina, condemnat a buscar la seua altra meitat, ens mou a celebrar el desig, on l'única naturalesa possible tan sols pot ser la del joc. Un joc, tal vegada, massa seriós; així que ens decidirem, tal com va fer el filòsof a El banquet, a tractar-lo amb lleugeresa. Trobar els ulls que ens miren i ens reconeixen, les mans que ens toquen i ens reconeixen, el cos que ens recorda que estam fets de la mateixa matèria que els estels, els arbres o els insectes. El nostre festí vol ser una celebració dels cossos, del seu moviment i la seua diversitat", expliquen des de la companyia.

Les entrades a tots dos espectacles es poden adquirir a escenaonline.conselldeivissa.es. Des del Consell Insular d'Eivissa s'incideix en l'estricte compliment de totes les normes de seguretat que permeten, en el marc de la crisi sanitària actual, gaudir de certes activitats culturals, respectant els principis de distància social, higiene i mascaretes.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es