Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Eivissa per la Igualtat - Certamen Tik Tok

tornar Imprimir

Descripció

Inscripció i bases Eivissa per la Igualtat - Certamen Tik Tok

Objecte

L'objecte de la convocatòria és l'estímul entre la ciutadania de la reflexió i la capacitat creativa d'aquesta en la igualtat de gènere, de cara a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Així, es concediran dos premis a dues obres audiovisuals realitzades a través de l'aplicació TikTok sobre la temàtica ja descrita. Aquestes seran triades per un jurat entre totes les propostes que compleixin els requisits d'inscripció i rebudes dins del termini marcat.

Temàtica:

Tot el que concerneixi a la lluita per la igualtat de gènere (igualtat en l'esport, en oportunitats laborals, en tasques domèstiques, denúncia de relacions tòxiques, oposició al masclisme, apoderament, detecció de micromasclismes, lluita contra la violència de gènere...

Participació

 • Podran participar totes aquelles persones que resideixin, treballin, estudiïn o hagin nascut en els municipis d'Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Santa Eulària des Riu, Sant Josep de sa Talaia i Sant Joan de Labritja.
 • La data límit per a presentar obres serà el 10 de març de 2021.
 • La durada màxima dels treballs presentats serà d'1 minut.
 • Cada autor/a podrà presentar tantes obres com desitgi.
 • El vídeo ha d'incloure les etiquetes #Ibizaporlaigualdad i #rodandoporlaigualdad
 • No seran admeses obres amb llenguatge xenòfob, masclista, homòfob, racista, violent o d'incitació a l'odi. L'organització es reserva el dret a excloure les obres que incorrin en qualsevol dels punts exposats anteriorment
 • Cada participant es fa responsable que el contengut de les seues obres respecta els drets de propietat vigents, així com que compleix les disposicions legals exposades en el nostre codi civil i penal. El certamen no es fa en cap cas responsable del contingut de les obres del concurs.
 • Participació de persones menors de 13 anys: en cas que la persona participant sigui menor de 13 anys, el vídeo haurà de ser pujat a TikTok a través del compte d'una altra persona, de 13 anys o més, que consenti el seu concurs (TikTok no permet als menors de 13 anys tenir compte propi). En cas de premi la persona haurà de presentar igualment el justificant esmentat en el punt anterior.
 • Participació grupal: en el cas que l'obra sigui un treball conjunt de més d'una persona (realitzat per un grup, una classe, etc.) haurà de ser presentat per una única persona responsable, que amb caràcter general serà qui realitzi la inscripció. Si ho vol, es pot indicar en comentaris d'aquest formulari les especificacions corresponents sobre qui són totes les persones creadores de l'obra.

Jurat

Un jurat compost per agents institucionals del Consell d'Eivissa i personalitats del sector audiovisual serà l'encarregat de determinar les obres guanyadores.

Premis

El certamen comptarà amb un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. A més, l'obra guanyadora optarà al premi nacional "Rodant per la Igualtat", dotat amb 500 euros, en el qual participaran totes les obres guanyadores dels diferents certàmens locals.

Participació i premi de persones menors d'edat: en cas que una persona menor d'edat rebi algun dels premis, haurà d'aportar per al cobrament del mateix un justificant signat del seu pare, mare o tutor legal indicant la seua conformitat amb aquesta participació i cobrament del premi.

Fallada

 • Decisió del jurat: els treballs guanyadors es donaran a conèixer el 16 de març de 2021.
 • Fallada nacional: el treball guanyador del certamen nacional es donarà a conèixer el 25 de març.

Inscripcions

Per optar als premis ÉS NECESSARI SEGUIR AQUESTS DOS PASSOS:

 1. Puja el teu vídeo a TikTok amb les etiquetes #Ibizaporlaigualdad i #rodandoporlaigualdad. És IMPRESCINDIBLE que el teu compte sigui PÚBLIC (si és privat no podrem veure el teu vídeo).
 2. La inscripció serà totalment gratuïta i en línia, i es realitzarà a través del present formulari: Formulari inscripció i bases Eivissa per la Igualtat

Acceptació de les bases

La participació en aquest concurs a través del seu formulari d'inscripció implica l'acceptació de tots els apartats de les presents bases, així com la resolució, per part de l'organització, de qualsevol qüestió que no hi estigui prevista.

L'esdeveniment es reserva el dret a exhibir els treballs participants en projeccions de la localitat i a pujar-los electrònicament de manera temporal o indefinida en alguna plataforma o xarxa social municipal o de CortoEspaña, així com per a utilitzar-los en materials promocionals, per la promoció de la igualtat o d'una altra índole, del Consell o de CortoEspaña o per a la promoció del certamen nacional "Rodant per la igualtat" o dels seus canals de comunicació.

Qualsevol dubte respecte a aquestes bases o les formes de participació en el certamen pot ser referida a info@cortoespana.es.Secció

Dep. Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut » Cultura

Qui ho pot sol·licitar?


A petició de l'interessat

On es pot fer?

Inscripció i bases Eivissa per la Igualtat - Certamen Tik Tok


 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es