Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Oberta la inscripció del primer taller de l'Escola d'Igualtat del Consell d'Eivissa, que programarà activitats durant tot l'any

tornar Imprimir

210217 Escola d'Igualtat

Aquest matí, la directora insular d'Igualtat del Consell d'Eivissa, Judith Romero, ha presentat les primeres activitats de l'Escola d'Igualtat. Així, ja s'han preparat els tres primers tallers de l'Escola, que es desenvoluparan durant el primer semestre de l'any, però està previst que s'afegeixin noves activitats que abastin tot l'any 2017.

"L'Escola d'Igualtat va dirigida a totes les dones que vulguin empoderar-se" ha explicat Judith Romero durant la roda de premsa, "però a més de l'empoderament personal i col·lectiu de les dones, pretenem també una implicació dels homes en el procés d'acompanyament conjunt en el tema d'igualtat de gènere, així com sensibilitzar a la societat sobre la perspectiva feminista".

El primer taller que està programat és de percussió i dansa africana, i que té com a objectiu "l'autoconeixement a través de la percussió i el moviment, enfocant-ho en la transformació personal". El taller es realitzarà tots els dissabtes, de 10 a 12 hores, entre el 4 de març i el 13 de maig, al Casal d'Entitats de Cas Serres. El taller és gratuït i compta amb 20 úniques places que s'ocuparan segons ordre d'inscripció.

El següent taller serà el de 'Parlar sense por' que serà impartit per la periodista i coach vocal Brigitte Bobet, i que tractarà de l'ús com a ferramenta de comunicació perquè persones vulnerables tornin a tenir fortalesa i confiança amb elles mateixes.

El tercer taller que se celebrarà serà un curs de defensa personal, i impartit per una entrenadora especialista en defensa personal per a dones. La programació no està tancada i s'aniran afegint activitats durant les setmanes vinents.

Recordem també que les persones interessades en el taller de percussió i dansa africana tenen el termini d'inscripció obert entre el 20 i el 28 de febrer, i que poden apuntar-se enviant un correu a: igualtatcie@gmail.com

Cartells i imatges de la roda de premsa

Durada: des del 04 de març fins el 13 de abril de 2017.
Horari: de 10:00 a 12:00.

Lloc de celebració: Casal d'Entitats de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es