Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

"Eivissa Creativa" programa noves jornades de formació a tots els municipis de l'illa

tornar Imprimir

200217 Eivissa Creativa

"Eivissa Creativa", el projecte d'impuls del Turisme Creatiu que promouen el Consell d'Eivissa i els cinc ajuntaments de l'illa, ha programat noves jornades de formació a tots els municipis durant els mesos de febrer i març. L'objectiu és respondre a la demanda de formació i informació per part dels empresaris i emprenedors residents als diferents municipis i facilitar-hi la seva assistència. El projecte "Eivissa Creativa" continuarà durant els mesos vinents centrat en la captació de projectes i en la formació dels emprenedors interessats.

"Eivissa Creativa" està orientat a artesans, artistes i tots aquells professionals i emprenedors de l'illa que tenen un projecte de Turisme Creatiu. Fins al moment ja s'han presentat projectes relacionats amb el món tecnològic, l'art, artesania o l'elaboració de productes naturals. Les noves jornades donen l'oportunitat a totes les persones residents als diferents municipis a participar en els tallers de formació en els quals podran accedir a les ferramentes necessàries per transformar el seu projecte en un producte idoni per al turista creatiu i ajudar a conformar l'oferta final d'"Eivissa Creativa".

Una oferta que es recollirà en un futur portal web de promoció d'aquells projectes que hagin estat valorats positivament per la comissió seleccionadora i que està conformada per representants tant del Consell d'Eivissa com dels cinc ajuntaments de l'illa.

Des de la seva posada en marxa, la pàgina web d'"Eivissa Creativa" ha rebut més d'un centenar de comunicacions directes, tant per presentar projectes com per rebre informació o generar una cita al servei d'assessorament. Respecte de les visualitzacions generals de la pàgina, el dia d'avui superen les 26.700 i les comunicacions de la plataforma a les xarxes socials han aconseguit arribar a les 44.000 visualitzacions. Des de la seva posada en marxa el passat 19 d'octubre, "Eivissa Creativa", ha ofert un servei continuat d'assessorament que es manté actiu i ha organitzat les I Jornades de Formació sobre Turisme Creatiu a l'illa d'Eivissa, a la que acudiren prop d'un centenar de persones.

A més, "Eivissa Creativa" ha estat present als esdeveniments organitzats per la plataforma internacional de Turisme Creativu, Creative Tourisme Network, tant a la World Travel Market com a Fitur, les fires internacionals de turisme més importants del món. En aquesta darrera fira, "Eivissa Creativa" va participar amb una ponència sobre Turisme Creatiu que va anar a càrrec del director insular de Turisme, Vicent Torres, en el marc de Fitur Tech, el prestigiós fòrum d'innovació i tecnologia turística de Fitur.

Les persones interessades es poden inscriure a través del web www.ibizacreativa.com. Les noves jornades formatives seguiran el següent calendari.

-

AJUNTAMENT D'EIVISSA

DIJOUS, 23 DE FEBRER DE 16.00 A 20.00 H

EDIFICI CETIS. C. CANÀRIES, 35 4 Pt PIS. SALA 3

-

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

DIMARTS 14 DE MARÇ DE 10.00 A 14.00 H

SALÓ DE PLENS DE L'AJUNTAMENT.

PÇ DE L'AJUNTAMENT, 1.

-

AJUNTAMENT DE SANT ANTONY DE PORTMANY

DIMARTS 21 DE MARÇ DE 16.00 A 20.00 H

SALÓ DE PLENS DE L'AJUNTAMENT. PASSEIG DE LA MAR, 16.

-

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

DIJOUS 23 DE MARÇ DE 10.30 A 14.00 H

PALAU DE CONGRESSOS D'EIVISSA.

AV. SALVADOR CAMACHO 9.11.

-

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

DIMARTS 28 DE MARÇ DE 17.00 A 20.30 H

SALÓ DE PLENS DE L'AJUNTAMENT

C. PERE ESCANELLAS S/N

-

Eivissa, 20 de febrer de 2017

Durada: des del 23 de febrer fins el 28 de març de 2017.

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es