Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Dies Musicals ofereix al Teatre Espanya el concert 'Le soir du silence' a càrrec del Petit Cor

tornar Imprimir

200417 Le soir du silence

Els Dies Musicals, el cicle musical organitzat pel Consell d'Eivissa, ofereix aquest divendres 21 d'abril el concert 'Le soir du silence' a càrrec del grup eivissenc Petit Cor. En concret, s'oferirà un repertori integrat per grans obres corals originals amb la intenció de mostrar "els colors més nítids de la música coral, buidant qualsevol caràcter emfàtic de la bellesa serena". Segons el director de l'espectacle, Joan Francesc Ballesteros, l'objectiu és fer "un cant a la tendresa i una aposta pel valor del silenci i la calma quan al voltant persisteix soroll".

Així, el programa de la nit inclou les peces 'Amor Mariner' de Manuel Oltra, 'Calme des nuits' i 'Ave Verum' de Camille Saint-Saëns, 'Jesu Dulcis' d'Hilarión Eslava, 'Dona nobis pacem' de Corrado Margutti, 'Les Chansons des Roses' de Morten Lauridsen, 'Pare nostre' de Francisco Madina, 'Salmo 150' d'Ernani Aguiar, 'Deus, qui illuminas' de Julio Domínguez, i 'Mainacht' de Johannes Brahms.

El concert començarà a les 21 hores i es celebrarà al Teatre Espanya de Santa Eulària des Riu.

Com és habitual als Dies Musicals, el preu de l'entrada és de 3 euros; els jubilats i pensionistes tenen una entrada reduïda d'1.50 euros; mentre que amb el Carnet Jove és de 2.30 euros.

Durada: des del 21 de abril fins el 21 de abril de 2017.
Horari: de 21:00 a 23:00.

Preu: Entrada 3 euros; jubilats, pensionistes 1.50 euros; Carnet Jove 2.30 euros.

Lloc de celebració: Teatre Espanya

 

Descargar archivo

200417 Le soir du silence PDF
Tipus d'arxiu: PDF | Grandària: 4.470KB

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es