Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Nits de TÓnit 2017. Elida Almeida.

tornar Imprimir

060717 ELIDA ALMEIDA.

El Festival Nits de Tanit, organitzat pel departament d'Educaciˇ, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, tÚ una nova cita. AixÝ el diumenge 23 de juliol serÓ el torn de l'artista capverdiana Elida Almeida.

Elida Almeida, va aprendre a cantar a una esglÚsia de Cap Verd i va obtenir la seua primera oportunitat a una emissora de rÓdio local. El primer Ólbum d'Elida Ora Doci Ora Margos (Sweet Times Bitter Times) estÓ completament basat en els primers anys de vida de la cantant, i del qual ella va compondre tant la lletra com la m˙sica.

La seua proposta artÝstica es basa en melodies folk accentuades pels ritmes de l'illa de Santiago. Batuque, funana i morna destaquen pels subtils arranjaments del guitarrista Hernani Almeida. Ora Doci Ora Margos reflecteix l'esperanša i els somnis dels joves capverdians que somien escapar del seu a´llament i abrašar el mˇn. L'estil musical d'Elida Ús molt diferent del de la seua compatriota Cesaria Evora, encara que comparteixen la mateixa formar d'encantar el p˙blic: brillar per la seua veu sincera i atraure amb el seu missatge.

El concert d'Elida Almeida se celebrarÓ el diumenge 23 davant la seu de la UIB, a l'antic edifici de la ComandÓncia Militar (c/ Calvari, 1, Eivissa). El preu de les entrades Ús de 15 euros si es compren a taquilla, o 10 euros si es compren de manera anticipada cridant al telŔfon 680.104.856.

Durada: des del 23 de juliol fins el 23 de juliol de 2017.
Horari: de 22:00 a 23:59.

Preu: 15 euros taquilla - 10 euros anticipada

Adreça: c/ Calvari, 1, Eivissa

Lloc de celebració: Antic edifici de la ComandÓncia Militar

 

Descargar archivo

060717 ELIDA ALMEIDA
Tipus d'arxiu: PDF | GrandÓria: 4.290kb

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es