Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala presenta l'exposició de Suso33 'EPHEMERAL. La Retina de l'Experiència'

tornar Imprimir

130717 EPHEMERAL

Aquest divendres 14 de juliol s'inaugura l'exposició 'EPHEMERAL. La Retina de l'Experiència' a Sa Nostra Sala, l'espai de cultura del Consell Insular d'Eivissa. EPHEMERAL és una obra conjunta de l'artista Suso33 en col·laboració amb el fotògraf Vitorino i el director d'art Javier Gómez, i que consisteix en una sèrie de 12 fotografies que retraten intervencions artístiques efímeres fetes a través de la llum en diversos punts de l'illa d'Eivissa.

Així, els tres artistes han realitzat unes peces site-especific -és a dir, fetes específicament per a una localització en particular, de manera que la interrelació única amb l'espai del seu entorn sigui el que li dóna sentit a la instal·lació- en el que s'utilitza la llum com una ferramenta per dibuixar diferents presències o absències. El resultat és una intervenció artística que retraten diversos espais illencs d'una bellesa molt particular, acompanyats una intervenció que, en el seu moment, va ser invisible a l'ull humà i efímera, però que van ser captades per la retina de la càmera i han pogut ser congelats en el temps.

Durant la presentació de la roda de premsa, el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, ha destacat la col·laboració establerta amb Suso33 i els fruits obtinguts: "Sa Nostra ja va acollir una exposició de Suso33 fa un any que va estar centrada en l'art urbà. Aprofitant la bona entesa i el fet que és un visitant assidu de l'illa durant els mesos d'hivern, es va obrir la possibilitat de desenvolupar un projecte que es desenvolupés durant tot un any, i en el que es pogués visibilitzar d'una manera nova alguns llocs emblemàtics de l'illa".

Per la seua banda, Suso33 ha destacat que "la llum és el motor de l'art, hem volgut experimentar amb la llum i l'hem desenvolupat durant tot un any mitjançant fotografies de llarga exposició, elaborant intervencions efímeres en espais de l'illa molt especials".

L'exposició s'inaugurarà oficialment aquest divendres 14 de juliol a les 20 hores i estarà oberta fins el pròxim 18 d'agost, en horari de dilluns a divendres d'11 a 14 hores i de 18 a 20.30 hores. EPHEMERAL es pot visitar a Sa Nostra Sala, al carrer Aragó, 17, a Eivissa.

Imatges expo Suso33 a Sa Nostra Sala

Durada: des del 14 de juliol fins el 18 de agost de 2017.

Adreça: Carrer Aragó, 17, en Eivissa.

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es