Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala acull la instal·lació 'Oscura edad' de l'artista Elisa Torreira

tornar Imprimir

300817 Oscura edad

Sa Nostra Sala, la sala d'exposicions del departament de Cultura del Consell Insular d'Eivissa, acollirà entre el dia 31 d'agost i el 29 de setembre la instal·lació-peça escènica 'Oscura edad' de l'artista Elisa Torreira. Partint d'una cançó feta per la mateixa Torreira, la sala acull diverses intervencions poètiques a través dels versos de la cançó, incloent fotografia, poesia visual i una projecció de vídeo realitzada per Adrian Cardona. "Hem d'agrair la feina que ha realitzat Elisa Torreira" ha explicat el conseller insular d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, "aquí es conjuguen diferents llenguatges artístics, i el resultat és de gran força visual i poètica".

"El tema principal d' 'Oscura edad' és la representació del concepte de l'espera. A través de la juxtaposició de la meva pròpia poesia, la música i la capacitat expressiva del cos, he volgut oferir a l'espectador un autoretrat allunyat del conformisme", ha explicat Torreira, per a qui la seua obra gira al voltant de la poesia: "La paraula és la base sobre la qual es desenvolupa el concepte visual i plàstic. Estic explicant una història i, a través dels versos, estirem un fil que té com a resultat el que podem veure en aquesta instal·lació".

Al voltant d'aquesta mostra es desenvoluparan una sèrie d'activitats paral·leles. Així el dia 14 de setembre a les 20.30 hores, a Sa Nostra Sala es celebrarà la conferència "Nuevas prácticas poéticas", a càrrec de David Trashumante. El dissabte 16 de setembre d'11 a 13 hores, es celebrarà una jornada amb infants de 6 a 11 anys destinada a introduir la performance i la poesia experimental als meus joves. Aquesta activitat anirà a càrrec d'Elisa Torreira i les inscripcions es poden fer al telèfon 971 30 49 80. "Volem apropar l'art a la gent més jove. Convidem a les famílies a participar en aquesta iniciativa, perquè segur que encantarà als seus fills", ha comentat el conseller David Ribas.

Per tancar l'exposició, el dia 28 de setembre Elisa Torreira i Carles Fabregat presentaran el catàleg de l'exposició.

La inauguració oficial serà aquest dijous 31 d'agost a les 20 hores. L'horari de visites és de dilluns a divendres d''11 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores.

Galeria d'imatges

Durada: des del 31 de agost fins el 29 de setembre de 2017.

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es