Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Oberta la inscripció per al Taller d'Il·lustració Feminista de l'Escola d'Igualtat del Consell

tornar Imprimir

260917 Taller d'Il·lustració Feminista

Avui, dia 26 de setembre, s'ha obert el termini d'inscripció per inscriure's al taller d'Il·lustració Feminista que organitza l'Escola d'Igualtat del Consell d'Eivissa. Aquest taller té com a objectiu la creació d'una petita revista sobre la visió del paper de la dona el món, i la possibilitat d'expressar-se mitjançant les emocions, l'expressió visual i artística.

El taller estarà impartit per la il·lustradora i educadora social Malaika Comet (www.malaikacomet.com). Nascuda a Barcelona i instal·lada des de fa anys a Eivissa, participa i treballa des de fa 15 anys en projectes socials i culturals. Des de l'any 2010 està centrada en la il·lustració i, en concret, en les seues possibilitats educatives tant en els infants com en els adults.

Aquest taller està dirigit per a persones a partir dels 16 anys i constarà de 12 classes que es celebraran entre el 4 d'octubre i el 9 de novembre, en dobles sessions setmanals. Hi ha un total de 15 places gratuïtes que s'ompliran segons ordre d'inscripció. Els interessats en apuntar-se poder fer-ho escrivint al correu: igualtatcie@gmail.com

Amb aquest taller, l'Escola d'Igualtat, depenent del departament de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les associacions del Consell d'Eivissa, inicia les seues activitats de tardor després de l'aturada dels mesos d'estiu. "Creiem que la formació i la sensibilització són accions fonamentals per empoderar a les dones en la seua lluita per la igualtat d'oportunitats, i aquest és l'objectiu de l'Escola: la igualtat i l'empoderament", ha declarat la directora insular d'Igualtat, Judith Romero.

Durada: des del 04 de octubre fins el 10 de novembre de 2017.

Lloc de celebració: Hotel d'entitats de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es