Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres acull aquest dissabte l'espectacle 'Opera for kids'

tornar Imprimir

021017 Opera for Kids

Aquest dissabte, el Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà l'espectacle musical familiar per a infants a partir de 6 anys 'Opera for Kids', a càrrec de la productora Annexa. 'Opera for kids' és un espectacle lúdic i alhora didàctic amb la intenció de donar a conèixer als nens i nenes de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l'òpera.

De la mà d'una al·lota divertida i somiadora, entre somriures, explicacions senzilles i inesperats efectes, l'obra desgrana els ingredients que conformen aquesta art. Tot això amanit, és clar, amb petites peces d'algunes de les parts més emblemàtiques i il·lustratives del catàleg de les òperes més famoses interpretades per tres cantants -una soprano, un tenor i un baix- excepcionals.

'Opera for kids' és una obra dirigida per Edu Pericas, cantada i interpretada per Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia i Ulises Ordúñez, en la que s'interpretaran fragments de, entre d'altres, 'Madama Butterfly' de Puccini, 'La Traviada' de Verdi, 'La flauta màgica' de Mozart, 'Il barbiere di Siviglia' de Rossini o 'Turandot' de Puccini.

L'obra es representarà aquest dissabte a les 18 hores. Per a aquest espectacle, podeu fer les reserves de les entrades al telèfon 680 104 856 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. També es poden comprar les entrades en taquilla, una hora abans de l'inici de la representació. El preu de les entrades és de 6 €.

Durada: des del 07 de octubre fins el 07 de octubre de 2017.
Horari: de 18:00 a 20:00.

Preu: 6€

Lloc de celebració: Centre Sociocultural de Cas Serres.

 

Descargar archivo

031017 Opera for Kids PDF
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es