Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Recinte Firal acull del 6 al 8 d'octubre la I Fira Outlet i el XVII Saló del Vehicle d'Ocasió

tornar Imprimir

021017 I Fira Outlet / XVII Saló del Vehicle d'Ocasió

El Recinte Firal d'Eivissa acull del 6 al 8 d'octubre la I Fira Outlet del sector tèxtil, llar i complements i el XVII Saló del Vehicle d'Ocasió. Un doble esdeveniment comercial que organitza el Consell d'Eivissa amb la col·laboració de PIMEEF, i que aquest matí han presentat Marta Díaz, vicepresidenta segona i consellera de Comerç, Vicent Tur, secretari general de PIMEEF, José Javier Marí, president de l'Associació de Comerç al detall, i Miquel Àngel Escandell, president de l'Associació de Tallers Independents.

La I Fira Outlet, que neix com continuïtat de les anteriors fires d'estocs, exposarà els productes d'un total de 32 empreses, dins de la nau central del Recinte Firal. Serà un aparador on els comerços oferiran al públic els productes que ja no són novetat, una vegada finalitzada la temporada turística.

El Saló del Vehicle d'Ocasió ocuparà l'espai de l'envelat exterior del Recinte Firal, amb un total de 100 vehicles en exposició de quatre empreses comercialitzadores, amb preus d'entre 3.000 i 40.000 euros.

La consellera ha animat al públic a assistir a la fira, on "hi podran trobar gangues en el sector tèxtil i dels complements, o adquirir un vehicle d'ocasió, gràcies a una àmplia oferta per a totes les butxaques". Els representants de PIMEEF han agraït al Consell d'Eivissa el suport al sector comercial i del vehicle d'ocasió amb l'organització d'aquest fira, que tendrà un cost per a l'administració insular de 72.850 euros.

La fira obrirà divendres 6 d'octubre de 12.30 a 22.00 hores, i dissabte i diumenge dies 7 i 8 d'octubre d'11.00 a 22.00 hores.

Àudio de Marta Díaz.

Eivissa, 2 d'octubre de 2017

Durada: des del 06 de octubre fins el 08 de octubre de 2017.

Lloc de celebració: Recinte Firal d'Eivissa

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es