Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Ibiza Light Festival, dies 13 i 14 d'octubre

tornar Imprimir

091017 Ibiza Light Festival

La segona edició de Ibiza Light Festival, que tindrà lloc els pròxims dies 13 i 14 d'octubre, comptarà amb 17 instal·lacions artístiques distribuïdes als barris de la Marina, Port d'Eivissa i Dalt Vila. En aquesta edició hi participen més d'una vintena de creadors locals i internacionals.

El director insular de Turisme, Vicent Torres, i la regidora de Participació de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, han presentat juntament amb els productors de l'Ibiza Light Festival, Ivan Domínguez, Pedro Comesaña i Toni Castelló la segona edició d'aquest esdeveniment, que torna a comptar amb la col·laboració del Consell d'Eivissa i de l'Ajuntament.

Ibiza Light Festival incorpora enguany una vessant social amb la participació de l'Associació de voluntaris Magna Pytiusa, que faran una encesa d'espelmes al carrer de la Mare de Déu.

Per altra banda, també s'ha organitzat un concurs de fotografia a través d'Instagram que, sota el hashtag #concursoibizalightfestival premiarà la millor foto amb un quadre de l'artista Nika valorat en 1.300 euros. El festival seleccionarà les millors fotos i el públic votarà la guanyadora. Entre els participants es sortejaran cinc cinturons de llum.

Una de les instal·lacions més espectacular, serà el vídeo mapping que es projectarà sobre les murades d'Eivissa des del Portal de ses Taules on els artistes d'Improbable Films i Joe Crossley han col·laborat per tal de realitzar la història de la construcció de les murades. Es tracta d'una obra que es repetirà cada 30 minuts.

Per als promotors, l'Ibiza Light Festival és un esdeveniment artístic i cultural on la llum és la principal ferramenta de feina per als artistes que utilitzen els làsers, bombetes o vídeos i que utilitzen la llum des del element més bàsic com poder ser les espelmes fins a les més avançades tècniques amb videoprojectors làsers.

Organitza: los productores del Ibiza Light Festival, Ivan Domínguez, Pedro Comesaña y Toni Castelló la segunda edición de este evento, que vuelve a contar con la colaboración del Consell d'Eivissa y del Ajuntament.

Durada: des del 13 de octubre fins el 14 de octubre de 2017.

Lloc de celebració: La Marina, Port d'Eivissa y Dalt Vila

 

Descargar archivo

091017 Ibiza Light Festival cat
Tipus d'arxiu: JPG |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es