Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Cicle de jornades informatives sobre la Xylella Fastidiosa als municipis d'Eivissa

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell d'Eivissa i el Govern de les Illes Balears han organitzat un cicle de jornades informatives sobre la Xylella Fastidiosa, el bacteri de quarantena de recent detecció que afecta diferents espècies vegetals. Les jornades serviran per donar informació de la situació actual de la plaga, de reconeixement de possibles símptomes i de pràctiques agràries per prevenir l'afecció pel bacteri. Comencen el 7 de novembre a Sant Miquel de Balansat i es faran fins al 7 de desembre, amb un total de nou xerrades previstes als diferents municipis de l'illa.

La Xylella Fastidiosa afecta a espècies que formen part del nostre paisatge com l'olivera, l'ullastre, l'ametller, la vinya, la figuera, els cítrics, fruiters, el romaní...i espècies molt emprades en jardineria com ara baladres, mimoses, lavandes, polígales o westringia. El gran nombre d'hostes que presenta, més de tres-cents, lligat a la no presència de símptomes específics o l'absència d'ells, fa difícil el seu control.

El Consell anima a assistir a les xerrades a totes les persones interessades, per tal que puguin resoldre els dubtes en relació a les accions que es porten a terme per erradicar la plaga.

Eivissa, 3 de novembre de 2017

Durada: des del 07 de novembre fins el 08 de desembre de 2017.

Lloc de celebració: Comencen el 7 de novembre a Sant Miquel de Balansat i es faran fins al 7 de desembre, amb un total de nou xerrades previstes als diferents municipis de l'illa

 

Descargar archivo

031117 Cartel Jornadas Xylella
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es