Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Les empreses d'Eivissa aprendran com millorar el seu "Màrqueting Online per Exportar"

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Insular d'Eivissa i la Delegació d'ICEX a Balears organitzen el seminari "Màrqueting Online per Exportar" amb l'objectiu d'ajudar les empreses eivissenques a desenvolupar estratègies de màrqueting en línia d'èxit que els permetin millorar les seues exportacions i el seu negoci internacional.

El seminari tendrà lloc el proper 14 de novembre, dimarts, a la seu del Consell Insular a Eivissa (avinguda d'Espanya, 49) en horari de tarda, de 16.00 h a 17.30 h.

En l'actualitat, qualsevol empresa que vulgui exportar els seus productes i/o serveis a altres països o vulgui internacionalitzar el seu negoci necessita utilitzar el màrqueting en línia d'una manera professional i adequada.

En aquest sentit, dissenyar i treballar amb una estratègia de màrqueting en línia per exportar és fonamental. I així, per exemple, cal que les empreses adaptin els seus webs als països objectiu, treballin el posicionament SEO/SEM per aconseguir visibilitat en cercadors utilitzats en els països del seu interès, siguin actives en les xarxes socials més utilitzades en aquests mercats internacionals, realitzin campanyes de email màrqueting o de màrqueting d'afiliació (a través de blocaires, YouTubers...), tenguin presència en plataformes i 'marketplaces' d'aquests mercats, etc.

El Consell Insular d'Eivissa i la Delegació d'ICEX Espanya Exportació i Inversions a Balears organitzen aquest Seminari amb la finalitat de donar idees i recomanacions per treballar el màrqueting en línia per a la internacionalització d'una forma estratègica.

El seminari serà impartit per l'expert en màrqueting en línia Xavier March, màxim responsable de l'empresa Refinería Web (www.refineriaweb.com), que explicarà els passos a seguir per crear una estratègia reeixida de màrqueting en línia en mercats exteriors i presentarà exemples pràctics de empreses que utilitzen amb èxit el màrqueting en línia en els seus negocis internacionals.

La inscripció per a aquest seminari és gratuïta i poden realitzar-la al portal www.icex.es.

Per a més informació sobre aquesta activitat, poden posar-se en contacte amb la Delegació ICEX a Illes Balears, al número de telèfon 971464271 o a l'adreça de correu electrònic palma@comercio.mineco.es

Eivissa, 9 de novembre de 2017

Organitza: Consell Insular d'Eivissa i la Delegació d'ICEX Espanya Exportació i Inversions a Balears

Durada: des del 14 de novembre fins el 14 de novembre de 2017.
Horari: de 16:00 a 17:30.

Preu: Gratuïta

Adreça: Avinguda d'Espanya, 49

Telèfon: 971464271 / correu electrònic: palma@comercio.mineco.es

Lloc de celebració: Consell Insular

 

Descargar archivo

091117 Programa de la jornada
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es