Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

III Jornades sobre el Dret a l'Habitatge a l'illa d'Eivissa organitzades pel Consell Insular

tornar Imprimir

080518 III Jornades d'Habitatge

Dijous 10 a les 19.00 hores, al Club Diario de Ibiza, col·loqui titulat "Crisi global de l'Habitatge" amb Marta Mendiola, d'Amnistia Internacional, responsable del Departament de Drets Econòmics i Socials, Francisco Palacios, Coordinador d'Amnistia Internacional a Illes Balears, i Maite Barchín, treballadora social del programa d'acolliment de Càritas a Eivissa. Presentarà les jornades la vicepresidenta primera i consellera d'Habitatge del Consell Insular d'Eivissa, Viviana de Sans.

Les dos següents jornades estan previstes pels dijous 17 i 24 de maig, al Saló de Plens del Consell d'Eivissa, i versaran sobre els següents temes:

17 de maig: "Cooperatives d'Habitatge en règim de cessió d'ús", amb el director general d'Habitatge del Govern Balear, i altres actors del món de les cooperatives.

24 de maig: "Polítiques d'habitatge a Eivissa i Formentera. Llei Balear de l'habitatge", amb Marc Pons, conseller d'Habitatge del Govern Balear, amb altres representants de les diferents administracions.

Organitza: Consell Insular

Durada: des del 10 de maig fins el 24 de maig de 2018.
Horari: de 19:00 a 00:00.

Preu: Gratuït

Lloc de celebració: Club Diario de Ibiza

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es