Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'espectacle de dansa contemporània 'Avalanche' arriba aquest dissabte a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres

tornar Imprimir

081018 Avalanche

Aquest dissabte es presenta l'espectacle de dansa contemporània i hip hop 'Avalanche' a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres. Aquest espectacle de la companyia Dani Pannullo Dance Theatre CO forma part de la Temporada de dansa 2018 organitzada pel departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa.

'Avalanche' ens porta a un món de confrontacions dansístiques i ens parla sobretot de l'inexorable pas del temps. A través de la cultura urbana i les noves formes d'esport urbà que floreixen a les ciutats, Dani Pannullo omple l'escenari amb una poesia molt particular, mostrant amb la seua creativitat i estil la bellesa convulsa del nostre segle.

L'espectacle, de 60 minuts de durada, està dirigit per Dani Pannullo i interpretat pels ballarins Alejandro Moya, Julián Gómez, Miguel Ballabriga i Rubén Martín, més la presència del football free-styler Javier Sanz Aguilar, i el violoncel·lista Luis Felipe Serrano. 'Avalanche' es representarà el dissabte, 13 d'octubre, a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres a partir de les 21 hores. Una vegada començat l'espectacle ja no es podrà accedir a l'auditori.

El preu de les entrades és de 8 euros l'anticipada i de 12 euros a taquilla. Podeu adquirir les entrades anticipades a https://vendaentrades.conselldeivissa.es i demanar informació al telèfon 680.104.856 (de dilluns a divendres de 10 a 15 hores).

Us recordem que existeix la possibilitat d'adquirir abonaments per als diferents espectacles de la Temporada de Dansa amb els preus següents:

·Per la compra de les entrades per a dos espectacles diferents amb venda anticipada: 11,20 euros.
·Per la compra de les entrades per a cinc espectacles diferents amb venda anticipada: 26 euros.
·Per la compra de les entrades per a set o més espectacles diferents amb venda anticipada: 4,80 euros per espectacle.

Organitza: Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa

Durada: des del 13 de octubre fins el 13 de octubre de 2018.
Horari: de 21:00 a 22:00.

Preu: El preu de les entrades és de 8 euros l'anticipada
Taquilla: 12 euros a taquilla

Adreça: Eivissa

Lloc de celebració: Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es