Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La nova edició del Femme Festival Feminista d'Eivissa amplia les seues activitats durant tota una setmana

tornar Imprimir

101018 Femme Festival Feminista

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la segona edició del Femme Festival, el festival feminista d'Eivissa que organitza la direcció insular d'Igualtat del Consell d'Eivissa. Respecte a la primera edició, el femme Festival amplia la programació i enguany s'extendrà durant una setmana, entre els dies 15 i 21 d'octubre. Així, de dilluns a divendres es desenvoluparan les activitats a diversos punts de l'illa, mentre que durant el cap de setmana aquestes es centraran al Parc Reina Sofia de la ciutat d'Eivissa.

"Hem volgut donar visibilitat un conjunt d'iniciatives que s'estan generant a l'illa i que tenen una potent òptica feminista, i que en moltes ocasions queden diluïdes per la voràgine dels mesos d'estiu" ha explicat la directora insular d'Igualtat, Judith Romero, qui ha destacat "l'alt valor de tots els projectes i artistes que es presenten i que configuren un cartell femení i feminista, amb veus locals i també vingudes de fora de l'illa".

El Festival s'iniciarà dilluns al bar Can Pou, al port d'Eivissa, amb un concert de Natalie Warren i La Rua. Dimarts i dimecres, la Llibreria Sa Cultural acollirà la presentació de dos projectes: dimarts es projectarà el curtmetratge documental 'Farless dreams' sobre el càncer de mama protagonitzat per Olga Payró, i dimecres es presentarà el projecte de dones artistes 'Mujeres Guerreras' a càrrec de Raquel Broza. Dijous serà el local Sa Qüestió qui acollirà la presentació del projecte documental 'Moonface, una mujer en la guerra', sobre la fotoperiodista Christine Spengler.

Divendres 19 d'octubre les actuacions es traslladen a la sala d'actes de l'Escola de Turisme, amb la projecció del documental 'Mujeres flamencas' y el concert de Sonikete a 3 Band.

Dissabte i diumenge les activitats es desenvoluparan al Parc Reina Sofia des de les 10.30 hores del matí fins a mitjanit. Així, hi haurà tallers, contacontes, circ, activitats de creació artística i pintura en directe, a més d'una sèrie d'activitats musicals que portaran a l'escenari a Mati Fernández Band, Anita Kuruba -ex cantant de Canteca de Macao-, Vinila von Bismark, i la cantant hip-hop, cumbia i dancehall La Dame Blanche.

Organitza: Organitza la direcció insular d'Igualtat del Consell d'Eivissa

Durada: des del 15 de octubre fins el 21 de octubre de 2018.

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es