Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa organitza al Recinte Firal el concert Rèquiem de Mozart per a 1.000 espectadors, amb motiu del Dia Internacional per la Tolerància

tornar Imprimir

291018 Mozart

El Recinte Firal d'Eivissa acollirà diumenge 4 de novembre el concert "Missa de Rèquiem en re menor KV626 de Wolfgang Amadeus Mozart", que el Consell d'Eivissa organitza amb motiu del Dia Internacional per a la Tolerància. Un espectacle gratuït que tendrà capacitat per a 1.000 espectadors i que permetrà gaudir de l'última obra, i una de les més emblemàtiques, del compositor austríac. El concert començarà a les 12.00 hores i la seua durada aproximada és d'una hora.

La vicepresidenta segona, Marta Díaz, ha presentat avui l'esdeveniment, acompanyada del director artístic, Juan Francisco Ballesteros.

El concert comptarà amb la intervenció de l'orquestra Ibiza Soul Baroque (26 persones), amb Marian Roig Tur com a concertí, cor de cambra de València La Voix de l'Âme (20 persones), cor de cambra d'Eivissa Petit Cor (26 persones), i quatre solistes: la soprano Natalia Perelló, la mezzosoprano Adriana Mayer, el tenor Vicent Romero, i el baríton Fernando Piqueras, dirigits tots ells per Juan Francisco Ballesteros.

El Consell d'Eivissa se suma així a la celebració, el 16 de novembre, del Dia Internacional per a la Tolerància, una jornada que promou les Nacions Unides "en favor del respecte i saber apreciar la riquesa i varietat de les cultures del món i les diferents formes d'expressió dels éssers humans", com ha explicat Marta Díaz.

Les persones interessades a assistir-hi poden recollir la seua invitació a la segona planta del Consell d'Eivissa o a les oficines de Recinte Firal, en horari de matí.

El pressupost per a la celebració del concert és d'un total de 57.080,65 euros.

Eivissa, 29 d'octubre de 2018

Organitza: Consell Insular d'Eivissa

Durada: des del 04 de novembre fins el 04 de novembre de 2018.
Horari: de 12:00 a 13:00.

Preu: Gratuït

Lloc de celebració: Recinte Firal d'Eivissa

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es