Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres presenta aquest divendres 'Amigoo', una personal proposta que fusiona dansa contemporània i circ

tornar Imprimir

051118 Amigoo

Aquest divendres 9 de novembre, dins la Temporada de Dansa que impulsa el departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, l'Auditori de Cas Serres acollirà l'espectacle 'Amigoo' de la companyia Mumusic Circus.

Mumusic Circus és una companyia especialitzada en teatre de carrer, que realitza unes obres plenes de dinamisme i música, en el que la dansa contemporània es confon amb elements dels espectacles de circ. A l'obra 'Amigoo', els dos ballarins -una dona i un home- recreen la seua intimitat en una travesia gestual i musical plena de poesia, en el que mitjançant el ball i l'acrobàcia intenten plasmar el seu circ interior.

El preu de les entrades és de 8 euros les anticipades i de 12 euros a taquilla. Podeu adquirir les entrades online a https://vendaentrades.conselldeivissa.es , on podreu també adquirir abonaments per a més espectacles. Podeu també informar-vos sobre com adquirir entrades cridant al telèfon 680 104 856, de dilluns a divendres de 10 a 15 hores.

Organitza: Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa

Durada: des del 09 de novembre fins el 09 de novembre de 2018.

Preu: El preu de les entrades és de 8 euros les anticipades i de 12 euros a taquilla

Adreça: Eivissa

Lloc de celebració: Auditori de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es