Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres presenta aquest divendres 'Amigoo', una personal proposta que fusiona dansa contemporÓnia i circ

tornar Imprimir

051118 Amigoo

Aquest divendres 9 de novembre, dins la Temporada de Dansa que impulsa el departament d'Educaciˇ, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, l'Auditori de Cas Serres acollirÓ l'espectacle 'Amigoo' de la companyia Mumusic Circus.

Mumusic Circus Ús una companyia especialitzada en teatre de carrer, que realitza unes obres plenes de dinamisme i m˙sica, en el que la dansa contemporÓnia es confon amb elements dels espectacles de circ. A l'obra 'Amigoo', els dos ballarins -una dona i un home- recreen la seua intimitat en una travesia gestual i musical plena de poesia, en el que mitjanšant el ball i l'acrobÓcia intenten plasmar el seu circ interior.

El preu de les entrades Ús de 8 euros les anticipades i de 12 euros a taquilla. Podeu adquirir les entrades online a https://vendaentrades.conselldeivissa.es , on podreu tambÚ adquirir abonaments per a mÚs espectacles. Podeu tambÚ informar-vos sobre com adquirir entrades cridant al telŔfon 680 104 856, de dilluns a divendres de 10 a 15 hores.

Organitza: Departament d'Educaciˇ, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa

Durada: des del 09 de novembre fins el 09 de novembre de 2018.

Preu: El preu de les entrades Ús de 8 euros les anticipades i de 12 euros a taquilla

Adreça: Eivissa

Lloc de celebració: Auditori de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es