Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Les jornades gastronòmiques Eivissa Sabor celebren la seva 12a edició sota el lema 'Cuinant el paisatge'

tornar Imprimir

040419 Eivissa Sabor2019

● L'esdeveniment se celebra del 5 d'abril al 31 de maig en restaurants de tots els municipis de l'illa i inclou un taller d'herbes eivissenques i degustació de cafè caleta, aquest diumenge 7 d'abril

● El Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània se celebra el dilluns 15 d'abril a l'hotel rural Casa Maca, a Vila, i comptarà amb la participació de 10 estrelles Michelin: Arzak, Disfrutar, Les Cols, Annua i La Finca de Elche, juntament amb Paco Torreblanca, un dels mestres de la pastisseria mundial

El primer esdeveniment en l'àmbit d'aquestes jornades és un taller d'herbes eivissenques i degustació de cafè caleta, que se celebra aquest diumenge, 7 d'abril, a la Finca Can Fluxá. Hi poden participar dos grups de 25 persones, amb registre previ al correu ibizasabor@gmail.com o al telèfon 626.904 728. Per participar en aquest esdeveniment gratuït s'ofereix plaça amb autobús des dels multicinemes de Vila, amb sortida a les 10.15 hores i a les 12.15 hores.

El segon esdeveniment és el IV Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, una cita amb repercussió mediàtica nacional, que aquest any se celebra el dilluns 15 d'abril a l'hotel rural Casa Maca, situat als afores d'Eivissa capital i amb vistes a les muralles patrimoni de la Humanitat. El cartell d'aquesta IV edició del Fòrum reuneix a 10 estrelles Michelin i Paco Torreblanca, considerat un dels mestres de la pastisseria mundial.

Durada: des del 05 de abril fins el 31 de maig de 2019.

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es