Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Casal d'Entitats de Cas Serres acull un taller gratuït sobre com tirar endavant un projecte teatral

tornar Imprimir

Façana Consell

El departament d'Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut, ha organitzat el taller gratuït 'Models de producció', a càrrec de Coma 14 Teatro, que tendrà lloc el pròxim dissabte 18 de maig entre les 10.30 i les 12.30 hores a la .

El taller serà impartit per Tolo Ferrà, director i productor de la companyia de teatre, que donarà resposta a les preguntes «com puc produir la meua obra de teatre?», «quines fases té la producció d'un projecte teatral?» o «existeixen models de producció a seguir?», a partir del projecte teatral On és quan ja no hi és? Es tracta d'una activitat oberta a la participació de companyies i grups d'arts escèniques de l'illa i, en general, a qualsevol persona o col·lectiu interessats en saber més sobre models de producció cultural.

Per poder-hi participar, s'haurà de enviar un correu electrònic a gemma.aznar@conselldeivissa.es , indicant el nom i cognoms de la persona o persones interessades, així com un número de telèfon de contacte.

Recordem que el projecte teatral On és quan ja no hi és?, de la companyia Coma 14 Teatro de Tolo Ferrà, ha estat el muntatge familiar seleccionat enguany per la xarxa interilles, formada per l'Institut d'Estudis Baleàrics, el Teatre Principal de Palma, la Fundació Teatre Principal de Maó, el Consell Insular d'Eivissa, el Consell Insular de Formentera, l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu i Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears, en la seua segona edició.

La companyia inicia el procés creatiu d'On és quan ja no hi és? a l'illa d'Eivissa amb una estada d'una setmana que va començar ahir al Casal d'Entitats de Cas Serres, dins de la que s'emmarca la realització d'aquest taller.

Durada: des del 18 de maig fins el 18 de maig de 2019.
Horari: de 10:30 a 12:30.

Lloc de celebració: Sala 15 del Casal d'Entitats del Centre Sociocultural de Cas Serres

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es