Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala acull una retrospectiva del pintor Tur Costa, a prtir del 30 de maig

tornar Imprimir

290519 Tur Costa

Sa Nostra Sala, l'espai expositiu de cultura del Consell d'Eivissa, acull des del dia 30 de maig i fins el 19 de juliol una exposiciˇ del pintor eivissenc Rafel Tur Costa (Santa EulÓria des Riu, Eivissa, 1927) que efectua una retrospectiva de la seua carrera artÝstica.

Quan es parla d'art a Eivissa Ús impossible no mencionar Rafel Tur Costa (Santa EulÓria des Riu, Eivissa, 1927) com un dels principals pintors de les nostres illes. PodrÝem dir que fou el primer artista abstracte nascut a les Balears i un dels que ha traspassat l'Ómbit insular per exposar a galeries i museus nacionals i internacionals de renom.

Aquest mÚs d'abril de 2019 ha rebut la Medalla d'Or de l'Illa atorgada pel Consell Insular d'Eivissa. Per aquest motiu, el Departament d'Educaciˇ, Patrimoni, Cultura i Joventut del Consell, a travÚs d'aquesta retrospectiva, ha volgut mostrar a Sa Nostra Sala un recorregut a la traject˛ria d'aquest artista que Ús un referent cultural de l'illa.

L'exposiciˇ s'inaugurarÓ el 30 de maig a les 20 hores i es podrÓ visitar a Sa Nostra Sala -carrer Aragˇ 17, Eivissa-. El dia 11 de juliol, a mÚs, es realitzarÓ la presentaciˇ del catÓleg de l'exposiciˇ i conferŔncia "Al voltant de l'obra de Tur Costa" a cÓrrec de Biel Amer, crÝtic i comissari d'art.

Organitza: Consell d'Eivissa

Durada: des del 30 de maig fins el 19 de juliol de 2019.

Adreça: carrer Aragˇ 17, Eivissa

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es