Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala acull una retrospectiva del pintor Tur Costa, a prtir del 30 de maig

tornar Imprimir

290519 Tur Costa

Sa Nostra Sala, l'espai expositiu de cultura del Consell d'Eivissa, acull des del dia 30 de maig i fins el 19 de juliol una exposició del pintor eivissenc Rafel Tur Costa (Santa Eulària des Riu, Eivissa, 1927) que efectua una retrospectiva de la seua carrera artística.

Quan es parla d'art a Eivissa és impossible no mencionar Rafel Tur Costa (Santa Eulària des Riu, Eivissa, 1927) com un dels principals pintors de les nostres illes. Podríem dir que fou el primer artista abstracte nascut a les Balears i un dels que ha traspassat l'àmbit insular per exposar a galeries i museus nacionals i internacionals de renom.

Aquest més d'abril de 2019 ha rebut la Medalla d'Or de l'Illa atorgada pel Consell Insular d'Eivissa. Per aquest motiu, el Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut del Consell, a través d'aquesta retrospectiva, ha volgut mostrar a Sa Nostra Sala un recorregut a la trajectòria d'aquest artista que és un referent cultural de l'illa.

L'exposició s'inaugurarà el 30 de maig a les 20 hores i es podrà visitar a Sa Nostra Sala -carrer Aragó 17, Eivissa-. El dia 11 de juliol, a més, es realitzarà la presentació del catàleg de l'exposició i conferència "Al voltant de l'obra de Tur Costa" a càrrec de Biel Amer, crític i comissari d'art.

Organitza: Consell d'Eivissa

Durada: des del 30 de maig fins el 19 de juliol de 2019.

Adreça: carrer Aragó 17, Eivissa

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es