Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Josep Rosales exposa a Sa Nostra Sala el seu homenatge "Per als que ja no hi són"

tornar Imprimir

300719 expo Rosales

Josep Rosales (Eivissa, 1973), guanyador del Premi Vuit d'Agost de Pintura 2018, exposarà des d'aquest dijous 1 d'agost i fins divendres 13 de setembre a Sa Nostra Sala, una selecció acurada de la seva creació artística realitzada des de l'any 2017 fins al 2019. La mostra recull peces de diferents sèries que ha anat treballant els darrers anys com ara: Kaplan, Oxidació, Per als que ja no hi són, Variacions, Clandestins, Grattage, etc., on queda reflectit l'interès que té l'artista a investigar i experimentar amb diferents materials per aconseguir una combinació de formes i textures, creant així efectes de relleu i terceres dimensions. Tal com ha explicat el mateix Rosales, la seva obra, com un diàleg entre la vida i la mort, es caracteritza per la tècnica mixta, emprant diferents materials i colors. Els seus inicis pictòrics es caracteritzaren per la utilització d'una gran amalgama de colors vius, però a poc a poc ha anat depurant el seu estil pictòric per centrar-se en els colors foscos, terrosos, òxids, el vermell i el negre, la qual cosa queda patent en aquesta exposició.

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón, ha presentat aquesta mostra que s'inaugurarà el pròxim dijous, 1 d'agost, a les 20h i ha destacat la trajectòria de Rosales, de formació autodidàctica, que va realitzar la seva primera exposició l'any 1994 a Can Pou i a partir d'aquell moment ha exposat en diferents galeries d'Eivissa com ara: el Centre Cultural Ebusus, Via 2, Es Polvorí, Club Diario de Ibiza o Garden Art Gallery, entre d'altres.

"A més d'exposicions individuals, ha realitzat un gran nombre d'exposicions col·lectives a Eivissa, i també a Barcelona, París, Berlín, etc. Ha estat membre fundador d'EivissArtGrup, que des de la seua creació el 2011 ha realitzat nombroses exposicions tant a Eivissa com al territori espanyol" ha explicat la consellera, qui ha animat a tots a gaudir d'aquesta mostra i de conèixer el treball i trajectòria d'en Josep Rosales.

Durada: des del 01 de agost fins el 13 de setembre de 2019.

Preu: Gratuït

Adreça: c. d'Aragó, 17, Eivissa

Lloc de celebració: Sa Nostra Sala

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es