Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

26 artesans exposaran els seus productes en la Fira de sa Tardor 2019 que comença el dia 12

tornar Imprimir

090919 Fira de sa Tardor

Un total de 26 artesans participaran des del proper dia 12 i fins el 23 de setembre en la Fira de sa Tardor 2019, que enguany celebra la seva edició número 23 i que per primera vegada organitza el Consell Insular d'Eivissa i FECOEV, amb la finalitat de potenciar-la, amb l'assessorament i la col·laboració de la Petita i Mitjana Empresa d'Eivissa i Formentera, PIMEEF.

Per aquesta fira, amb una llarga trajectòria, el Consell Insular va posar a la venda 26 casetes que ja han adquirides pels artesans interessats. Aquests ocuparan una superfície de 200 metres quadrats al costat del monument de la Gent de la Mar, al port d'Eivissa. L'horari de la fira serà de matí, d'11 a 14 hores, i de tarda, de 17:30 a 22:30. La inauguració oficial està prevista el dia 12 a les 19:30 hores, sempre amb entrada gratuïta.

Entre els expositors es poden trobar mostres de cuir, ceràmica, moda, joies, perfums, bijuteria, esmalt, joguines de fusta, complements per a mascotes, licors, formatges, miniatures, joies de vidre, pintura i marroquineria, de la ma d'alguns dels expositors de referència de l'illa.

"Per nosaltres és important poder donar un impuls a l'artesania eivissenca amb accions fetes per i amb els propis artesans, per això volem que aquesta primera Fira de sa Tardor de 2019 d'aquesta legislatura resulti en un èxit rotund, i ens permeti impulsar les posteriors edicions com una de les cites de referència a Eivissa", ha explicat la consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial, María Fajarnés.

Per la seva banda la presidenta de l'Associació d'Artesans de PIMEEF, Isabel Echarri, ha destacat la bona acollida que va tenir aquesta fira en edicions anteriors al Port d'Eivissa, i ha destacat la presència d'artesans provinents de tot l'Estat: "És una fira molt diversa, i una oportunitat única d'adquirir productes molt valuosos", ha conclòs, convidant a residents i turistes a visitar-la.

Organitza: Consell Insular d'Eivissa i FECOEV

Durada: des del 12 de setembre fins el 23 de setembre de 2019.

Lloc de celebració: Monument de la Gent de la Mar, al port d'Eivissa

 

Descargar archivo

090919 Postrer Fira
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es