Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Fira De Tardor 2019 Al Museu Etnogràfic

tornar Imprimir

061119 Fira Tardor

Dissabte 9 de novembre de les 11 h a les 16 h, a can Ros des Puig de Missa de Santa Eulària des Riu

El Museu Etnogràfic d'Eivissa, dins de la seua programació habitual, organitza la Fira de Tardor 2019, que tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre a partir de les 11 h fins a les 16 h, a can Ros des Puig de Missa de Santa Eulària des Riu.

El Museu Etnogràfic convida als seus usuaris i públic en general a passar una diada festiva plena d'activitats: per una banda es repetirà la Fira dels Encants Eivissencs, on es pretén oferir un espai públic a tots els interessats en l'intercanvi i la compravenda de roba pagesa, calçat i complements de segona mà, de dona, d'home i d'infants, directament entre particulars, amb l'objecte de facilitar l'accés a la indumentària tradicional a tots els balladors/res i persones interessades en començar a aprendre.

També hi haurà un taller de pintura paisatgística a càrrec de la pintora i professora Diana Bustamante, que es desenvoluparà entre les 10 i les 13 h. I, a partir de les 11 h, un taller de cuina tradicional per fer panellets amb la professora Marga Prats.

Paral·lelament s'aniran desenvolupant altres activitats, com per exemple, a les 11.30 h, una visita teatralitzada al Museu, a càrrec del grup infantil de Teatre Es Cubells dirigits per Neus Torres, que serà un tast o primera presentació del conte sobre can Ros, escrit per Iolanda Bonet i il·lustrat per Guillem Marí, un conte que es troba en procés d'edició, sobre costums tradicionals, protagonitzat per dues nenes, un nen, un gran porc i... un fameliar, un dia de festa al Museu Etnogràfic.

Cap a les 12.30 h, la festa continuarà i s'animarà amb l'actuació dels Esperitrons i una plantada de Gegants. I, com a cloenda, a les 13.30 h tindrà lloc el concert de Joan Murenu i una Colla de Gent Bona.

Com sol ser habitual, el Museu Etnogràfic ofereix també un espai a Mans Unides de Santa Eulària, per poder vendre menjar i beure a benefici d'aquesta ONG.

Totes les activitats són gratuïtes, però es recomana que, concretament, per participar en els diferents tallers i a la Fira dels Encants Eivissencs es contacti abans amb el Museu al telf. 971 332 845, o bé enviant un correu a museuetnograficcanros@gmail.com, a fi d'apuntar-se prèviament i per tal de preveure el material i els recursos necessaris.

Durada: des del 09 de novembre fins el 09 de novembre de 2019.
Horari: de 11:00 a 16:00.

Lloc de celebració: Can Ros des Puig de Missa de Santa Eulària des Riu

 

Descargar archivo

061119 Programa Fira
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es