Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La dansa inclusiva arriba amb 'Ismo Un' aquest dissabte a l'Auditori de Cas Serres

tornar Imprimir

201119 Ismo Uno

Aquest dissabte 23 de novembre a les 20.30 hores l'Auditori de Cas Serres d'Eivissa acull l'espectacle de dansa 'Ismo Un' a càrrec de Fritsch Company, companyia professional de la Fundació Psico Ballet Maite Lleó.

Es tracta d'un projecte que compta amb la participació de ballarins amb i sense discapacitat. Una proposta de dansa inclusiva que es va estrenar el passat 13 de juny a la sisena edició del Festival Una Mirada Diferente al Centro Dramático Nacional.

Aquest espectacle es compon de 4 peces independents: 'L'unsans l'autre... et', on es posa en evidència que les diferències ens complementen, aconseguint crear forts vincles de connexió entre les persones; 'Escaramuzza', sota un context bèl·lic atemporal es trenca amb el dolor i la misèria, donant cabuda a sentiments tan grans com són l'amor i l'amistat entre dues persones; 'Hárúz', on es reflexiona sobre la importància de trobar el nostre veritable camí; i 'Días felices', mostra des de la ironia i la comicitat la crua realitat de les dones en els anys 50.

La Fundació Psico Ballet Maite León és una organització no governamental de caràcter privat constituïda el 1986 a Madrid dedicada a l'escena inclusiva, a través d'una metodologia pròpia registrada com "Método Psico Ballet Maite León". Els seus espectacles han estat representats a Europa, Estats Units i Canadà, sent vistos per més de 1.000.000 d'espectadors. A l'actualitat compta amb tres companyies de dansa amb espectacles en gira en diferents formats. Entre elles, la companyia Fritsch creada el 2012 amb la finalitat de perseguir la integració laboral de ballarins i actrius / actors amb diversitat.

Durada: des del 23 de novembre fins el 23 de novembre de 2019.
Horari: de 20:30 a 22:00.

Lloc de celebració: Auditori de Cas Serres

 

Descargar archivo

201119 ISMO UNO DANSA
Tipus d'arxiu: PDF |

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es