Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Curs d'elaboració de sofrit pagès

tornar Imprimir

Façana Consell

Dins del programa de festes de Corona, els departaments de Turisme i de Medi Rural i Marí del Consell d'Eivissa han organitzat un curs d'elaboració de sofrit pagès impartit per José Miguel Bonet i Miquel Bonet, del restaurant Es Ventall. Una oportunitat per descobrir els secrets de l'elaboració d'un plat emblemàtic de la nostra cuina, així com els seus ingredients originals: anyell, sobrassada, botifarró, patató vermell, poll i all.

El curs tindrà lloc el proper dilluns 20 de gener de 19 a 21 hores al Centre Social de Santa Agnès de Corona. Les places són limitades i cal inscripció prèvia que s'ha de fer online a través del següent formulari: https://forms.gle/DYa4FGcvfJouJwNR8

Durada: des del 20 de gener fins el 20 de gener de 2020.
Horari: de 19:00 a 21:00.

 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es