Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Escoletes

tornar Imprimir

Foto Cas Serres2

On són i com contactar-hi?

Escola d'Educació Infantil Cas Serres
c. de Felip Curtoys i Valls, 4-6, Cas Serres
07800 Eivissa
tel. 971 39 03 69 · 
escoleta_casserres@conselldeivissa.es  

Escola d'Educació Infantil ses Païsses
c. de ses Pruneres, s/n, ses Païsses
07820 Sant Antoni de Portmany
tel. 971 80 41 42 ·
escoleta_sespaisses@conselldeivissa.es

Escola d'Educació Infantil Es Fameliar
c. de l'Historiador Josep Clapés, s/n
7840 a Eulària des Riu
tel. 971 33 97 57 · 
escoleta_esfameliar@conselldeivissa.es

Qui són i què fan?

La línia pedagògica i l'organització d'aquestes escoletes parteixen dels drets dels infants a rebre una educació que respecti les seues característiques i necessitats (físiques, psíquiques, afectives, emocionals, personals, intel·lectuals, socials, etc.). Els trets d'identitat de les escoletes són: aconfessional, democràtica, potenciadora de la igualtat d'oportunitats, no discriminatòria, respectuosa amb el medi natural, social i cultural de l'entorn i integradora.

Les Escoletes són en aquestos moments un servei del Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, amb una capacitat per a 175 alumnes. El personal docent està compost per mestres d'educació infantil i educadores infantils, mentre que dins el conjunt de personal no docent hi ha: cuiners/eres, ajudants de cuina, personal de neteja i personal administratiu.

Quant a la col·laboració amb altres serveis, es treballa conjuntament amb els serveis socials de la zona i l'equip d'atenció primerenca (servei educatiu que depèn de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears format per: psicopedagogs, logopedes, mestres de pedagogia terapèutica i treballadors familiars).


 

et pot interessar...

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es