Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Adlib

tornar Imprimir

Adlib 2016 Principal  

Què és Adlib?

El concepte de Moda Adlib té ja una llarga tradició i una important força tant en l'àmbit industrial i econòmic com en el d'atracció turística d'Eivissa.

Aquesta moda, inspirada en les peces i els vestits típics de les Pitiüses i amb influències clares del moviment hippy, va ser impulsada per la princesa iugoslava Smilja Mihailovitch devers el 1971 perquè la dona pogués tenir més consciència del seu propi cos i pogués vestir amb més llibertat, comoditat i elegància; comoditat i elegància; per això el seu lema: "Vesteix-te com vulguis però amb estil".

Molt característica, Adlib és una moda de caràcter artesà i en la qual els protagonistes són el color blanc i l'ús de teixits naturals i lleugers, els brodats, el ganxet, els volants i les puntes tradicionals. Tot això per confeccionar peces amb volums que acompanyen el moviment natural del cos.
Una de les accions de promoció de la moda Adlib és l'organització de la Passarel·la de Moda Adlib, que s'ha convertit en una de les cites ineludibles dins del circuit de la moda.

Web d'Adlib


Foto: adlibibiza.es


 

Imatges

Adlib 2016 Foto Principal Grande

Continguts relacionats

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es