Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Adlib

tornar Imprimir

Adlib 2016 Principal

L'illa d'Eivissa sempre ha destacat per la qualitat i la varietat dels seus productes artesanals, fruit de la seua riquesa multicultural. L'artesania tradicional eivissenca és una de les millors mostres de la riquesa natural de l'illa. Materials naturals com la pitra, la canya, l'espart, la pell, el cotó o la fusta serveixen perquè els artesans elaborin els seus productes tradicionals, com són els instruments musicals, les espardenyes, els senallons o els capells de floc, entre d'altres.

També la vestimenta típica pagesa conserva tot l'esplendor de la tradició de l'illa, al temps que ha inspirat, juntament amb diferents moviments culturals i socials que varen transformar l'illa d'Eivissa, la coneguda moda Adlib.

La moda Adlib, reconeguda per la marca Adlib Moda Ibiza, manté, avui en dia, el seu esperit lliure però sumant al cotó, el blanc i les puntilles, la recuperació de colors i la incorporació d'altres formes i teixits, així com de diferents maneres de viure la moda. Precisament, per a aquells que viuen i entenen la moda d'una manera més acurada i respectuosa amb l'entorn, la moda artesanal d'Eivissa ha creat el concepte Natural Adlib.

Web d'Adlib

Foto: adlibibiza.es

CONTACTE:

Secció d'Indústria
av. d'Espanya 49, 2a planta
07800 Eivissa
tel.: 971195915/17
e-mail: dep.industria@conselldeivissa.es


 

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es