Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Tecnologies de la Informació i la Comunicació

tornar Imprimir

Fotos Xarxes x Eivissa.

Tecnologies de la informació i la comunicació és responsable de coordinar la informatització dels diferents serveis administratius dels departaments del Consell Insular d'Eivissa, la gestió dels sistemes informàtics i de comunicacions de veu i dades de la institució amb l'objectiu de modernitzar i facilitar les gestions dels ciutadans.

El Servei d'Informàtica gestiona també l'adquisició de tot el material informàtic del Consell Insular d'Eivissa, així com la direcció dels projectes Informàtics.
És també l'encarregada d'administrar tots els sistemes d'informació corporatius, així com la coordinació de diverses activitats de promoció de les noves tecnologies i divulgació de la Societat de la Informació i el Coneixement.

S'encarrega de:

  • La planificació, coordinació i execució de programes de simplificació administrativa; desenvolupament d'accions corporatives de modernització administrativa; guia de procediments i tràmits.
  •  Manteniment i actualització de continguts de la plana web de la Corporació Insular. Desenvolupament de la Seu Electrònica
  • Programes i projectes d'Innovació Tecnològica i impuls de la Societat de la Informació. 
  • Política de Protecció de Dades de Caràcter Personal de la Corporació Insular.
  • Gestió Informatitzada dels processos d'oferta pública de treball de la corporació.

 

Imatges

Fotos Xarxes x Eivissa. Gran.

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es