Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell de l'Esport

tornar Imprimir

El Reglament de Participació Ciutadana del Consell d'Eivissa, aprovat l'any 2009, suposa una aposta per la democràcia participativa, com a complement de la democràcia representativa.

L'esmentat reglament contempla i regula els mecanismes de participació ciutadana, tant individuals com col·lectius, i recull una sèrie de drets a la ciutadania, sota la premissa que qui vulgui participar-hi pugui fer-ho, tant des del punt de vista particular com col·lectiu, i pretén transformar la relació entre l'administració i la ciutadania.

Dins dels mecanismes de participació col·lectiva destaca la creació i la posada en funcionament de 12 consells sectorials que abasten totes les àrees de l'acció de govern: polítiques personals, polítiques econòmiques i polítiques d'ordenació territorial i medi ambient.

Participar és compartir. D'aquesta manera, el Consell de l'Esport d'Eivissa complirà la funció de ser el gran fòrum de trobada on els diferents representants dels diversos col·lectius i entitats, públics i privats inscrits, puguin aportar les seues opinions i suggeriments, al mateix temps que intercanviar entre si, la diversitat i la pluralitat de punts de vista i de com concebem la nostra relació amb l'esport a l'illa d'Eivissa.


 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es