Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell del Comerç

tornar Imprimir

El Reglament de Participació Ciutadana del Consell d'Eivissa aprovat l'any 2009, suposa una aposta per la democràcia participativa, com a complement de la democràcia representativa.

L'esmentat reglament preveu i regula els mecanismes de participació ciutadana, tant individuals com col·lectius, i recull una sèrie de drets a la ciutadania, sota la premissa que qui vulgui participar-hi pugui fer-ho, tant des del punt de vista particular com col·lectiu, i pretén transformar la relació entre l'administració i la ciutadania.

Dins dels mecanismes de participació col·lectiva destaca la creació i la posada en funcionament de 12 consells sectorials que abasten totes les àrees de l'acció de govern: polítiques personals, polítiques econòmiques i polítiques d'ordenació territorial i medi ambient.

Participar és compartir. D'aquesta manera, el Consell del Comerç d'Eivissa complirà la funció de ser el gran fòrum de trobada en el qual els diferents representants dels diversos col·lectius i entitats, públics i privats inscrits, puguin aportar les seues opinions i suggeriments, al mateix temps que intercanviar entre si, la diversitat i la pluralitat de punts de vista i de com concebem la nostra relació amb el comerç a Eivissa.


 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es