Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Casal d'Entitats de Cas Serres

tornar Imprimir

Cas Serres 1

¿On és i com contactar-hi?

c. d'Ernest Ehrenfeld, s/n
Cas Serres
07800 Eivissa

Per contactar:
Casal d'Entitats de Cas Serres
c. d'Ernest Ehrenfeld, s/n, 1a planta
tel. 971 30 33 15 · 680 104 856. (de 9 a 14 h i de 17.30 a 19.30 h de dilluns a divendres. Dissabte de 9 a 14 h)
promociocultural@conselldeivissa.es

¿Qué es?

És un equipament que depèn del Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, que busca ser un punt de trobada, informació, comunicació, difusió i producció cultural i social de la població i de les seues entitats, afavorir la seua formació i promoure l'associacionisme i la cohesió social a l'illa d'Eivissa.

Està orientat a donar servei, principalment, a associacions i entitats sense afany lucratiu de caràcter social, cultural, educatiu, esportiu, juvenil i de lleure de l'illa d'Eivissa. També per al desenvolupament d'activitats d'aquest tipus del mateix Consell d'Eivissa i d'altres institucions de la nostra illa, així com per a les persones físiques i jurídiques que organitzin aquestes activitats a Eivissa o per a Eivissa.

Es tracta d'una quinzena d'espais (uns 1.150 m2 en total), entre aules i despatxos, per a diferents usos i que es troben ubicats a la primera planta de l'edifici polivalent de Cas Serres. Les seues dimensions van des del despatx més petit, de 6,5 m2, fins a l'aula 15, habilitada per a assaig i tallers, de 95,5 m2.

Aquests espais, segons les seues condicions i tamany, poden destinar-se a seu social o despatx d'ús compartit per a usos administratius i d'atenció a les persones; a lloc de trobada per a cursos, reunions, conferències, proves d'avaluació o altre tipus d'actes; o a sales d'assaig de teatre, dansa, grups musicals reduïts o solistes, i per a la impartició de tallers.

El Casal d'Entitats posa a disposició de les associacions i persones usuàries una sèrie d'equipaments, com són taquilles, equips de so, de videoconferència, ordinadors, pantalles, projectors d'imatge, reproductors de CD i DVD, així com altres recursos fotocopiadora, impressora i accés a internet, per al desenvolupament de les activitats per a les quals sol·licitin l'ús d'espais.

L'horari d'obertura serà de dilluns a dissabte de 9 a 23 h.Podeu consultar les condicions de cessió d'espais i equipament i les tarifes al reglament regulador del Casal d'Entitats i l'ordenança fiscal.


 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es