Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sa Nostra Sala

tornar Imprimir

140520 Sa Nostra Sala Logo

El president del Consell Insular, Vicent Serra, signà el 21 de juny de 2013 un conveni de col·laboració amb la directora de zona de Sa Nostra, Carolina Escandell, per a la cessió de la sala cultural que aquesta entitat bancària té al carrer Aragó d'Eivissa. Aquesta sala, "situada igualment en un lloc molt cèntric", permet al Consell recuperar les activitats que es varen deixar de fer en tancar-se el Centre Sociocutural s'Alamera, a finals de 2012.

La cessió és gratuïta i prorrogable cada any. El Consell es compromet a realitzar despeses de manteniment, a més dels costos de mantenir-la en funcionament.

Per la seua part, Escandell ha recordat que, tot i que "les darrers circumstàncies de la integració bancària han impossibilitat que continuéssim amb aquesta activitat, el cert és que estam molt satisfets que se'n pugui fer càrrec el Consell Insular, com a institució que representa a tots els eivissencs". Sa Nostra ha anunciat que intentarà col·laborar en la programació de la sala "en qüestions puntuals".


 

Imatges

140520 Sa Nostra Sala Logo 1

Continguts relacionats

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es